-20% PÅ ALLE VARER T.O.M 28.JULI

Laster...

Om oss

Würth MODYF er totalleverandør av arbeidsklær, vernesko og PPE, og samarbeider tett mot proffmarkedet. Vi har vært i bransjen siden 1963, og Würth MODYF er en etablert merkevare på det Eurpeiske markedet.

Våre internasjonale ressurser er viktige, men det er nærheten til kundene våre gjennom mer enn 60 år som har gjort oss til en arbeidskamerat til å stole på. Utstyret du trenger for å jobbe trygt og effektivt kan du kjøpe direkte hos oss – eller gjennom vår samarbeidspartner Würth Norge.

Våre Key Accounts er spesialister innenfor fagfeltet og kan gi råd om alt fra normer og regler, kvaliteter og passformer, til hvordan man best mulig kan få frem det lille ekstra ved å profilere ditt firma på arbeidstøyet.

Les mer om dine fordeler som avtalekunde nedenfor.

 

HVA VI TILBYR

VERNESKO

Komfortable vernesko i sprek design! Standardsortiment omfatter str. 35-51 og er tilpasset en nordisk lest. Våre vernesko finnes i ulike sikkerhetsklasser og tilpasset  forskjellig arbeidsmiljø og værforhold.

ARBEIDSTØY

Vi har arbeidstøy som er skreddersydd for mange forskjellige bransjer. Vi har fokus på design, detaljer og komfort, og vi gjør det vi kan for å være så bærekraftige som mulig.  Würth MODYFs arbeidstøy er tilpasset både fasonger og sesonger.

HIGH VISIBILITY

Vi har synlighets-serier for deg som jobber utendørs, på byggeplasser eller langs veien. Vårt hi-vis-sertifiserte tøy finnes flere synlighetsklasser, og er også sertifisert på våte og kalde omgivelser. 

MULTINORM

Når det går litt hett for seg på arbeidsplassen, har vi arbeidstøy som er sertifisert på flere normer - såkalt multinormbekledning. Klærne begrenser risiko ved sveising, varme, elektrostatiske ladninger og kjemikalier.

PROFILERING

Å profilere arbeidstøyet bidrar til å skape en helhetlig og lett gjenkjennbar identitet. Vi gir råd om hvordan du best kan profilere tøyet, profileringstype, påføring og lagerhold av transfermerker.

PPE

Vi har personlig verneutstyr som minimerer eksponeringen for farer. Alt fra hansker til hørselsvern finner du hos oss. Hold deg trygg gjennom arbeidsdagen med personlig verneutstyr fra Würth MODYF

FORDELER SOM AVTALEKUNDE

Kundetilpasset nettbutikk

Kompleks nettbutikk med mange valgmuligheter som sørger for en arbeidsbesparende og oversiktlig bestillingsprosess. Her kan man blant annet sette opp avtalt produktsortiment, legge til profilering, gjøre massebestillinger, legge inn budsjett for ansatte eller sette opp en punchout-løsning.

Lokal oppfølging

Våre Key Account Managere hjelper deg med å sette opp, overvåke og implementere avtalen.

Fast kontaktperson

Vi har dedikerte kundebehandlere som kjenner våre nøkkelkunders behov og rutiner. Så hos oss har du alltids en samtalepartner om et problem oppstår.

Hjelp til å finne riktige størrelser

Vår digitale størrelsesstimulator hjelper deg og dine ansatte med å finne riktig størrelse i våre klær og sko. Ved behov oppsøker våre salgsrepresentanter dere og besørger prøving av kolleksjonen, slik at dere finner riktig størrelse og modell.

Spesialtilpasning av arbeidstøy

Vi har designere som holder til på huset. Våre produktutviklere har bred erfaring og førsteklasses kjennskap til det  det norske og nordiske markedet. De har full kontroll på alle normer og holder seg løpende oppdatert på nyvinninger på materialfronten.

Dessuten er de er millimeternøye når de jobber med passform på våre produkter.

Vi designer i forhold til våre kunders behov og utarbeider også kundedesignede kolleksjoner.

Dersom du ikke finner en størrelse som passer i vårt brede utvalg, så tilbyr vi målsøm av arbeidstøy.

Lagerstyring

Din Key Account Manager foretar en behovsanalyse med deg som storkunde. Dette gjøres for å sikre tilgang av råvarer, planlegge produksjonstid og for å sikre en mest mulig optimal leveringspresisjon. 

Vi kan ikke garantere at vi ikke går tomme for noe, da verdensbildet og situasjonen er krevende - men vi garanterer at vi gjør vårt ytterste for å sikre deg som storkunde god varetilgang og leveringssikkerhet. 

Vi gjør vårt beste og litt til. 

Illustrasjonene ovenfor har vi hentet hos thenounproject.