Fri frakt på ordre over 1.699,-

Laster...

Würth MODYF - spesialist på arbeidstøy

Synfiber har fulgt norske håndverkere på jobb siden 1963. Fra 1.1.2020 har vi gått videre som Würth MODYF AS.
Würth MODYF lager arbeidsklær for industri og håndverk, og står for høy kvalitet og innovasjon.

Våre internasjonale ressurser er viktige, men det er nærheten til kundene våre i over 60 år som har gjort oss til en arbeidskamerat til å stole på. Utstyret du trenger for å jobbe trygt og effektivt kan du kjøpe direkte hos oss – eller gjennom vår samarbeidspartner Würth Norge. 

Våre klær er testet på din hverdag - vi vet nemlig at når vi leverer godt håndverk i vår jobb, er det enklere for deg å levere mesterverk i din jobb. 

 

Würth MODYF arbeidsklær og vernesko

Würth MODYF-produkter finner veien til deg på en flere måter, du kan:

  • Bestille online
  • Handle i vår butikk på Hagan
  • Kontakte en av våre selgere
  • Kontakte kundeservice

Utsalgssteder

Vi er stolte over å være en del av den verdensomspennende Würth-gruppen, som har vært en profesjonell partner for handel i flere tiår. Vi samarbeider med Würth Norge blant annet når vi utvikler nye produkter og serier.

Arbeidstøy og vernesko fra Würth MODYF får du kjøpt i vår egen Würth MODYF-butikk på Hagan og i Würth-butikker over hele landet. Se forhandleroversikt.

X-FINITY: Würth MODYF-logo

MODYF ble etablert i 1997 og har siden da designet, produsert og distribuert arbeidsklær og vernesko.

I dag presenterer M i Würth MODYF visjonen om å utstyre de største skaperne, designerne og innovasjonslederne med arbeidstøy. 

W representerer de sentrale verdiene i Würth-familieselskapet. I mer enn 70 år har W representert høykvalitetsprodukter og nære bånd til verdens dyktigste kreatører, designere og innovasjonsledere. 

X er en mystisk bokstav og symboliserer ekstraordinær styrke. Dette symbolet skaper et endeløst, uadskillelig bånd mellom Würth og MODYF. I tillegg minner X-en oss hele tiden på målet vårt om å være det mest X-streme og X-ellente merket innenfor arbeidsklær.