-20% PÅ ALLE VARER T.O.M 28.JULI

Laster...

Compliance

Så tidlig som på 1970-tallet presenterte Reinhold Würth en bedriftsfilosofi som representerer en forpliktelse til verdiene som er solid forankret i Würth Gruppen: Gjensidig tillit, pålitelighet, ærlighet og redelighet. Dette er de fire essensielle grunnprinsippene som vi lever etter hver dag.

For en varig suksess for selskapet Würth MODYF AS, tror vi ikke bare det er viktig å overholde gjeldende regler og lover. Den tilsvarende indre holdningen til de ansatte utgjør en vesentlig byggestein. Vi ønsker å aktivt støtte denne indre holdningen. 

For oss betyr dette samtidig at alle nasjonalt og internasjonal gjeldende regler overholdes av våre ansatte uten unntak. Ved å gjøre dette er vi avhengig av åpenhet for ansatte og også overfor våre kunder, leverandører og andre forretningspartnere. Dette er grunnen til at vi definerer konkrete oppførsregler for våre bedriftsverdier i samsvar med Würth Gruppens Code of Compliance.

Geben Sie uns Hinweise auf Verstöße gegen unseren Code of ComplianceGeben Sie uns Hinweise auf Verstöße gegen unseren Code of Compliance

RAPPORTERINGSSYSTEM FOR VIRKSOMHETEN - RAPPORTERING HOTLINE SPEAKUP

Vi er forpliktet til vår Code of Compliance og gjør det klart: Vi handler alltid med integritet i vår omgang med hverandre og med våre kunder, leverandører og andre forretningspartnere. Det hender ofte at informasjon gitt av tredjeparter fører til oppdagelse og oppklaring av økonomisk kriminalitet. Vi har derfor implementert et system for rapportering av kriminelle handlinger eller alvorlige brudd på vår Code of Compliance. Dette er det internettbaserte BKMS-systemet (Business Keeper Monitoring System). Dette systemet, som er basert på sikkerhetssertifisert programvare, brukes allerede med suksess i over 190 land av selskaper, administrasjoner og organisasjoner. 

Vi du gi oss informasjon via BKMS-systemet? Da kan du velge om du vil gjøre dette anonymt eller ved å oppgi navnet ditt. Åpen kommunikasjon er veldig viktig for oss. Derfor oppfordrer vi sterkt til å oppgi navnet ditt. Vi behandler all informasjonen din som strengt konfidensiell og tar hensyn til legitime interessert til alle berørte personer.

Det er veldig enkelt å sende oss informasjon. Alt du trenger å opprette en postkasse i BKMS-systemet. Dette er for å kontakte deg dersom det er behov for spørsmål. Du kan også legge til tilleggsinformasjon til rapporten når som helst, samt kommunisere anonymt via postkassen din om du ønsker det. 

Vær oppmerksom på at vi bruker BKMS-systemet utelukkende for å gjøres oppmersom om følgelde fakta: påståtte handlinger av økonomisk kriminalitet eller alvorlige og definerte brudd på samsvar i Würth MODYF Norge. Hvis systemet misbrukes til andre formål, kan det være straffbart. 

Du har muligheten til å sette inn en merknad i systemet under. Tusen takk for din støtte. 

COMPLIANCE-REGLENE FOR WÜRTH GRUPPEN

Gjensidig tillit, forutsigbarhet, ærlighet og redelighet internt og eksternt er solid forankret i grunnprinsippene i Würth Gruppen. Du kan finne tidlig engasjement for disse verdiene i bedriftsfilosofien skrevet av Reinhold Würth på 1970-tallet. 

Det er ikke bare spørsmål om å overholde alle gjeldende regler og lover, men ogaå om at den tilsvarende indre holdningen til de ansatte, som er en viktig byggestein for bærekraftig bedriftssuksess til Würth Gruppen. 

Og det er nettopp denne indre holdningen vi ønsker å oppmundre. Samtidig krever vi også en streng overholdelse av alle gjeldende nasjonale og internasjonale regler og lover. For å gjøre dette transparent for både våre ansatte og våre kunder, leverandører og andre forretningspartnere, har vi utledet spesifikke atferdsregler basert på våre bedriftsverdier, som vi har oppsummert igjen i Würth Gruppens Code of Compliance.