-20% PÅ ALLE VARER T.O.M 28.JULI

Arbeidstøy

Laster...
av 13 sider
  • Bestselgere
  • Pris lavest til høyest
  • Pris høyest til lavest
per side

Arbeidsklær fra Würth MODYF

Vi har utviklet funksjonelle og slitesterke arbeidsklær for å gi deg god bevegelighet gjennom arbeidsdagen. Vi har ulike serier som kombinerer klassiske baseplagg eller spesielt sertifiserte arbeidsklær. Hos oss finner du alt fra arbeidsbukser, t-skjorter, vinterjakker og kjeledresser av god kvalitet. Vi har et bredt sortiment av arbeidsklær, vernesko og tilbehør.

De beste arbeidsklærne for privatpersoner og bedrifter

Vårt sortiment egner seg ikke bare for profesjonell bruk. I tillegg til store, mellomstore og små bedrifter inklunderer våre kunder også privatpersoner som har behov for arbeidsklær til hobbybruk eller DIY-prosjekter. Bedrift eller privatperson - din sikkerhet er viktig for oss. Bestill arbeidsklærne dine enkelt og trygt i vår nettbutikk eller fysiskt i butikken vår på Hagan. Om du ønsker profilering på arbeidstøyet ditt og ønsker tips, råd, veiledning eller bestilling av logo kan du kontakte selgeren din eller kontakte kundeservice.

Sertifisert arbeidstøy

Vårt sortiment av arbeidsklær, vernesko og PPE er nøye testet og sertifisert etter normer. Noen kvaliteter egner seg bedre enn andre - enkelte metervarer er svært slitesterke og holdbare, mens andre kanskje er mer komfortable eller har bedre pusteenve. Riktig materiale og slitestyrke er med på å gi deg en god arbeidsdag, les mer om våre stoffkvaliteter her. Personlig verneutstyr (PPE) beskytter en person mot risiko i henhold til aktiviteten den personen er pålagt å utføre. Arbeidsklær er underlagt CE-standarder for PPE og Würth MODYF har arbeidstøy sertifisert etter europeiske forskrifter med normer.