-20% PÅ SHORTS & PIRATBUKSER

Vernesko

Gode vernesko og arbeidsstøvler som beskytter føttene dine gjennom arbeidsdagen mot skader. I vårt sortiment finner du et stort utvalg av komfortable vernesko for damer og herrer både med og uten tåhette. Vi har vernesko som er sertifisert i henhold til EN ISO 20345-standarden.

Laster...
av 3 sider
 • Bestselgere
 • Pris lavest til høyest
 • Pris høyest til lavest
per side

De mest komfortable verneskoene for profesjonelle

Würth MODYF har et stort utvalg av komfortable vernesko av høy kvalitet. Vi har vernesko, arbeidssko, vernesandaler, vernestøvler, vinterstøvler, gummistøvler, sveisestøvler, verneklogger og alt av tilbehør som såler og ekstra skolisser. Vi har vernesko og støvler i ulike modellvarianter med ulike tåhettematerialer og overmaterialer. Enten om du trenger en grovere såle til røffe forhold eller om du ønsker lette vernesko til innendørsbruk ­– Hos Würth MODYF finner du de mest komfortable verneskoene for profesjonelle som dekker dine behov gjennom arbeidsdagen.

Hos Würth MODYF finner du sko i fullnarvet lær, tekstil, semsket skinn, nubuk lær, mikrofiber, mesh og preget lær. For trygge tær gjennom arbeidsdagen har vi tåhettematerialer i kompositt, glassfiber, stål og aluminium. Vi har vernesko av god kvalitet for profesjonelle arbeidsforhold, som holder deg trygg gjennom arbeidsdagen med den tåhetten du måtte trenge i din arbeidshverdag.

Ønsker du sko som står i stil til arbeidsklærne dine? Vi har forskjellige farger og modellvarianter som passer godt til våre arbeidsklær. Vi har vernesko i Performance-serien, Nordic-serien, Cetus-serien og Stretch X-serien som gir deg et helhetlig antrekk til arbeidsdagen.

Vi har vernesko som er utviklet i Norge for det nordiske markedet. Vi har god lestbredde, stilsikkert design og sertifiseringer som holder deg trygg i nordiske forhold. Hos Würth MODYF finner du vernesko til alle yrker og værforhold.

 

Våre vernesko for damer

Würth MODYF har vernesko som er utviklet for damer. Disse verneskoene er designet med en kvinnelig passform. Kvinneføtter er smalere enn herreføtter og for bedre komfort gjennom arbeidsdagen har vi utviklet vernesko tilpasset damer med smalere lestbredde. Vi har både vernesko og vernestøvler som er spesiallaget for damer. Sko som gir deg maksimal sikkerhet og brukskomfort gjennom arbeidsdagen.  

Å finne gode vernesko med stilig design som dame kan være utfordrende. Vi har smalere vernesko som går fra størrelse 35 til 42 med gode tåhetter og spikertrampsåler som sørger for en trygg arbeidsdag. Våre damesko har lestbredde 10 og 11, så du kan finne et par vernesko som passer godt over din lest. Alle våre damesko er metallfrie og har ESD sertifisering som leder statisk elektrisitet ut av kroppen.

 

Bli kjent med normer for vernesko

Alle verneskoene til Würth MODYF er sertifisert i henhold til EN ISO 20345-standarden. Det er jobben og bruksområdet ditt som avgjør hvilke krav og sikkerhetsklasser verneskoen din må oppfylle. Du bør vurdere hvilke områder skoen din skal være i og hvilke arbeidsoppgaver du skal gjennomføre med skoene på. Når du vet bruksområdet og hvilke krav du må oppfylle, bistår vi med riktig vernesko!

Vi har vernesko innenfor flere verneklasser, så du er sikret å finne et par som passer til din arbeidsdag. Her finner du en oversikt over alle verneklassene Würth MODYF har og hva de ulike normene innebærer:

 • Vernesko S1
 • Vernesko S1P
 • Vernesko S2
 • Vernesko S3
 • Vernestøvler S4
 • Vernestøvler S5
 • Vernesko S7L
 • Vernesko S7S
 • ESD
 • SB
 • SRC
 • HRO

 

Velg de beste vernestøvlene for å beskytte deg mot kulde

På vinterføre og kalde dager er det viktig med gode sko som holder deg sikker gjennom arbeidsdagen. Det er viktig med varme vernesko som griper godt på snødekt underlag. Våre vinterstøvler er solide og gir deg god varme ved bruk ute i kuldegrader. Würth MODYF har et godt utvalg av vinterstøvler med vern i kraftige materialer. Vi har alt fra støvler med glidelås til BOA-funksjon eller vinterstøvler med enkel snøring. På ekstra kjølige arbeidsdager har vi fôrede vinterstøvler som varmer litt ekstra.

For god beskyttelse gjennom kaldere dager har vi vernestøvler sertifisert etter S3 standard og S7L standard. Vi har støvler med tåhette i kompositt og i stål for maksimal beskyttelse. Størrelsene på våre vinterstøvler går fra 36 til 47 og vi har støvler med lestbredde 10 og 11.

Würth MODYF Vernestøvler

Vi tilbyr solide vernestøvler med god passform som gir deg komfort gjennom arbeidsdagen. Vi har flere støvler som kan passe godt til ditt arbeidsområde. Würth MODYF har et stort utvalg av høye og halvhøye støvler med ulike lukkefunksjoner som BOA-hjul, lisser og glidelås. Vernestøvlene våre har ulike tåhettematerialer og overmaterialer som oppfyller ulike krav.

Om du jobber med å håndtere tunge gjenstander og føttene dine er utsatt, eller om du jobber i områder hvor det er fare for å tråkke på skarpe gjenstander – så anbefales det å velge vernestøvler fra Würth MODYF. Vi har vannfrastøtende og vanntette støvler om du arbeider i fuktige omgivelser. Vi har gode passformer, stilig design og ulike tilleggsnormer som gjør at våre vernestøvler passer til flere arbeidsoppgaver.

 

Vernesko for alle yrker: Bygningsarbeidere, logistikk, trailersjåfør, inne eller ute

Ved valg av vernesko burde du velge sko som passer best til din arbeidsdag og yrke ditt. Hos Würth MODYF finner du vernesko til alle yrker og arbeidshverdager – samt innleggsåler og annet tilbehør til vernesko for et optimalt klima for føttene dine.

 • Om du jobber ute en hel arbeidsdag burde du ha vernesko eller vernestøvler som tåler snø, regn, gjørme og annet du kan møte på ute. For dette har Würth MODYF et stort utvalg av vernestøvler, gummistøvler og vernesko med sertifisering for tøffere forhold. Vernesko og støvler med norm S3 og S7L er sertifisert med tåhette, spikertramp og har oftest tilleggsnorm WR som er standarden for vannavvisende konstruksjon og betegnes som vanntett.
 • Om du jobber innendørs store deler av dagen, enten på varelager eller andre områder med hardt underlag, anbefales gode vernesko med ergonomiske såler. Vernesko med sertifisering S1 eller S1P vil holde deg trygg gjennom arbeidsdagen. Forskjellen mellom S1 og S1P er spikertrampsåle, så unngå spiker om du velger vernesko med S1-sertifisering. Som elektriker er S1P sertifisering godt og med ESD-tilleggsnorm holder du deg ekstra trygg mot elektrostatiske utladninger. Vi har lette, metallfrie vernesko som holder deg trygg og komfortabel gjennom arbeidet.
 • Om du jobber på byggeplasser kan man ofte bli utsatt for glatt eller vått terreng – her trenger du ofte vannavstøtende eller vanntette sko med vernetupp. Da anbefales vernesko med S1P, S3 eller S7L-sertifisering. Om du arbeider ute på tunge regnværsdager har vi gummistøvler med S4 og S5 sertifiseringer som er produsert i polymermateriale som for eksempel gummi, PVS eller PU. Støvlene er vanntette med tåhette og har olje- og syrebestandig såle. Forskjellen på S4 og S5 er at S5 har spikertrampsåle som gir ekstra trygghet i kraftige forhold.
 • Om du har en arbeidsdag som gjør at du trenger verneklogger for å raskt ta skotøyet av og på så har Würth MODYF et utvalg med sertifisering SB og ESD. Verneklogg med SB-standard har komfort og slitestyrke med en tåhette som beskytter tærne dine mot fallende gjenstander eller press fra tunge gjenstander. Med tilleggsnormen ESD beskyttes føttene dine mot elektrostatiske ladninger. ESD-normen er egnet for fagfolk som jobber med elektrostatiske utladninger hvor ESD-godkjente fottøy bokstavelig talt gir deg jordforbindelse og leder statisk elektrisitet ut av kroppen din.
 • Om du er maler eller rørlegger og tilbringer store deler av arbeidsdagen innendørs er S1P og S1-sertifiserte sko trygt. Våre spikertramper er lette og behagelige så S1P anbefales for ekstra trygghet om du møter på skarpe gjenstander.
 • Om du er kvinne med smalere lest har vi vernesko tilpasset damer som passer til alle yrker. Våre vernesko går fra størrelse 35 til 47 og vi har vernesko som er tilpasset med lestbredde og skostørrelse. 

Våre råd for å velge riktig vernesko

For å finne riktig lestbredde kan du bruke håndflaten din som målestokk, denne bredden indikerer hvor stor lest du har. Bredden på lesten har mye å si for komfort gjennom arbeidsdagen. Vi har vernesko med normalvidde og komfortvidde. Dersom du har bred lest, anbefaler vi en modell med komfortvidde 11.

For best mulig fotklima gjennom arbeidsdagen anbefales det å ha to par du kan bytte på med. Vi anbefaler innleggs såler for økt stabilitet og sålene bør luftes i minst 24 timer etter intensiv bruk for å unngå vond lukt.

Om du er i tvil om hvilken skostørrelse du skal bestille, så har vi et triks! Legg et ark på gulvet med kortsiden inntil veggen, sett den ene foten på papiret med hælen inntil veggen og merk den lengste delen av foten på papiret. Gjør det samme på den andre foten og dersom det er forskjell på størrelsene anbefaler vi at du velger det største målet. Ta videre mål av lengden fra kanten av arket til streken. Fotens lengde + overmål = lengde i mm som du kan finne i vår måltabell for vernesko. Legg til 10 mm på fotlengden og så finner du riktig størrelse! Om du prøver vernesko i butikken vår kan du bruke pekefingeren din som huskeregel. «hvis du får plass til pekefingeren, så passer skoen».