Vernesko

Gode vernesko og arbeidsstøvler som beskytter føttene dine gjennom arbeidsdagen mot skader. I vårt sortiment finner du et stort utvalg av komfortable vernesko for damer og herrer både med og uten tåhette. Vi har vernesko som er sertifisert i henhold til EN ISO 20345-standarden.

Laster...
av 2 sider
  • Bestselgere
  • Pris lavest til høyest
  • Pris høyest til lavest
per side

Vernesko og vernestøvler av kvalitet

Würth MODYF tilbyr deg et stort utvalg av høykvalitets og beskyttende sko. Du finner et stort utvalg av sko innenfor norm S1, S1P, S3, S4, S5 og S7L

Vi har vernesko, arbeidssko, vernesandaler, vernestøvler, vinterstøvler og verneklogger. Alt fra lette vernesko til tyngre støvler som passer miljøet du arbeider i. Om du leter etter vernesko eller støvler som matcher med arbeidsklærne dine så har vi forskjellige fargemodeller og modellvarianter som kan kombineres med våre serier

Våre sko er utformet med ulike overmaterialer og tåhetter. Du finner sko i fullnarvet lær, tekstil, semsket skinn, nubuk lær, mikrofiber, mesh og preget lær. For trygge tær gjennom arbeidsdagen har vi tåhettematerialer i kompositt, glassfiber, stål og aluminium. Würth MODYF har vernesko og vernestøvler som holder deg trygg gjennom arbeidsdagen med den tåhettene du trenger i din jobb. 

Sertifiserte vernesko for alle yrker

Din jobb og bruksområde avgjør hvilke krav og sikkerhetsklasser verneskoen din skal oppfylle. Du bør vurdere hvilke områder skoen din skal være i og hvordan arbeidsoppgaver du skal gjennomføre. Når du vet bruksområdet hjelper vi deg å avgjøre hvilken beskyttelse som er viktig for din sikkerhet. 

I byggebransjen og på byggeplasser jobber man ofte ute i glatt eller vått terreng - her trenger du ofte vannavstøtende eller vanntette sko med vern. Würth MODYF har gummistøvler med vern sertifisert etter standard S4 og S5. På varehus eller i logistikkbransjen , hvor det ofte er varmt og tett, gir luftige sikkerhetssandaler deg optimal komfort gjennom arbeidsdagen. Vernesandaler med ekstra ESD-tilleggsnorm er ofte en fordel for økt sikkerhet. 

Alle våre vernesko og vernestøvler er sertifisert i henhold til EN ISO 20345-standarden. Her finner du en oversikt over alle verneklassene Würth MODYF har og hva normene innebærer:

Freshe, sporty og komfortable arbeidssko

Å stå oppreist over lengre tid kan gi en enorm belastning på kropp, føtter og ledd gjennom arbeidsdagen. Gode og komfortable vernesko er viktig for å unngå ondter og vondter. For å sikre komfort gjennom arbeidsdagen har vi ergonomiske innleggsåler som gir god støtte til fot og rygg gjennom tungt arbeid. Enten du har brede eller smale føtter - så finner du gode vernesko hos oss. Vi har bred lest og har vernesko sko fra størrelse 37 til 51. Vi tilbyr egne vernesko for dame fra størrelse 35 til 42.