-20% PÅ ALLE VARER T.O.M 28.JULI

Laster...

Dine fordeler som storkunde

Würth MODYF er en totalleverandør av arbeidsklær, vernesko og PPE, og samarbeider tett mot proffmarkedet i bransjen.
Vår Key Account-avdeling er en egen struktur av Würth MODYF. Den består av spesialister som gir deg råd i utviklingen av din profil ved å utstyre deg og dine ansatte med profesjonelle klær og vernesko. Våre Key Accounts er spesialister innenfor fagfeltet og kan gi råd om alt fra normer og regler, kvaliteter og passformer, til hvordan man best mulig kan få frem det lille ekstra ved å profilere ditt firma på arbeidstøyet

Kundetilpasset nettbutikk

Kompleks nettbutikk med mange valgmuligheter som sørger for en arbeidsbesparende og oversiktlig bestillingsprosess. 

Lokal oppfølging

Våre Key Account Managere hjelper deg med å sette opp, overvåke og implementere avtalen.

Fast kontaktperson

Vi har dedikerte kundebehandlere som kjenner våre nøkkelkunders behov og rutiner. Så hos oss har du alltids en samtalepartner om et problem oppstår.

Hjelp til å finne riktige størrelser

Vi har en størrelsesstimulator som hjelper deg og dine ansatte med å finne riktig størrelse i våre klær og sko. Ved behov oppsøker våre salgsrepresentanter dere og besørger prøving av kolleksjonen, slik at dere finner riktig størrelse og modell.

Spesialtilpasning av arbeidstøy

Vi har designere som holder til i Norge og som kjenner godt til det norske markedet. Vi designer i forhold til våre kunders behov og bistår med spesialtilpasning av arbeidstøy (målsøm)

Lagerstyring

Våre Key Account Managere setter sammen med deg som storkunde en behovsanalyse for å sikre tilgang av råvarer, produksjonstid og en mest mulig optimal leveringspresisjon. Vi kan ikke garantere at vi ikke går tomme for noe, da verdensbildet og situasjonen er krevende. Men vi garanterer at vi gjør vårt ytterste for å sikre deg som storkunde en god tilgang og leveringspresisjon. Vi gjør vårt beste og litt til. 

HVA VI TILBYR

ARBEIDSTØY OG VERNESKO

Vi lager arbeidsklær og vernesko for industri og håndverk, og står for høy kvalitet og innovasjon.  

INDUSTRIVASK

Vi tilbyr en serie som tåler industrivask i henhold til EN ISO 15797. Stoffet er robust og designet for å vare. Serien finnes i flere farger og er metallfri. 

HØY SYNLIGHET

Vi har synlighets-serier for deg som jobber utendørs, på byggeplasser eller langs veien. Synlighetsbekledning i flere synlighetsklasser og i ulike farger.

MULTINORM

Vårt utvalg av multinorm for å begrense risiko ved: sveising, varme, elektrostatiske ladninger, kjemikalier.

VINTERTØY

Vi har et bredt utvalg av vintertøy som holder deg varm fra topp til tå.

PPE

Vi har personlig verneutstyr som minimerer eksponeringen for farer. 

Illustrasjonene ovenfor har vi hentet hos thenounproject.