-20% PÅ SHORTS & PIRATBUKSER

Laster...

Vi er fans.

Vi heier på idrettsprestasjoner, på gress, grus, snø eller parkett.
Engasjement, konsentrasjon og prestasjon smitter over på ivrige
tribunesliterne som viser de store følelsene når utøverne er i aksjon.
Vi er også fans av de som ikke får samme plass i rampelyset:

Bakgrunnsheltene.

Våre helter, som med presisjon og forståelse gjør alt klart for at
sportsbegivenheter skal kunne gjennomføres.

Vi er rett og slett blodfans av ivrige, entusiastiske håndverkere, teknikere,
speakere, vaffelstekere og andre støttespillere som jobber i kulissene

Vi er Würth MODYF. Vi er fans.

Våre helter stiller høye krav til arbeidet sitt, og kun et perfekt resultat - et mesterstykke - er bra nok når det skal klargjøres for spennende, imponerende og underholdende idrett. Vi lar oss begeistre av sportslige prestasjoner, men er også blodfans av ivrige, entusiastiske håndverkere, teknikere, vaffelstekere og andre støttespillere som jobber i kulissene.

Vi er Würth MODYF. Vi er fans.
 

Stolt sponsor av EM i Roma

Det 26. Europamesterskapet i friidrett avholdes på Olympiastadion i Roma – 50 år etter at det ble arrangert på samme sted for første gang. Det aller første EM i friidrett ble arrangert i Torino i 1934.

 

EM avvikles i fra 7.-12. juni 2024, og totalt skal det kåres 47 europamestere.  

 

De beste friidrettsutøverne i vår verdensdel konkurrerer både på stadion og i noen av Romas mest imponerende gater. Under forrige EM i friidrett i München i 2022, tok Norge tre gull, én sølv og og to bronsemedaljer. I år reiser vi til Italia med tidenes største tropp til EM, og da er det lov til å håpe på et minst like godt resultat denne gangen!

 

Mesterskapet gir også en pekepinn på Norges sjanser i sommer-OL i Paris i august, så det er god grunn til å følge våre helter i Roma.

3280 kilometer fra Utrecht til Madrid

"Vuelta Ciclista a España" er en del av en av de tre Grand Tours, samt en del av UCI WorldTour 2022.
La Vuelta er et profesjonelt sykkelritt der alle etapper tidligere har funnet sted i Spania. I år, for første gang i historien, starter løpet i Nederland og inkluderer 21 spennende etapper som konkurreres i unike landskap og utfordrende værforhold. I månedene august og september har Würth MODYF privilegiet av å følge syklister på de mest krevende etappene.
For å sikre at arrangementet går jevnt, får heltene bak kulissene sykkelsporten til å fremstå i all sin prakt. Av denne grunn er Würth MODYF offisiell leverandør av arbeidsklær til det verdenskjente arrangementet. Håndverkerne og teknikerne bak kulissene er utstyrt med de mest innovative, sporty og dynamiske plaggene og verneskoene. 

Let the games begin

7 dager, 1500 utøvere, 50 medaljeavgjørelser og Würth MODYF i midten!
"Vi er fans av sport og høy ytelse, enden det er på gresset, i snøen eller på innendørsgulvet, så ser vi frem til rettferdige konkurranser og nye rekorder i München. Det viktigste er at vi er fans av heltene bak kulissene som gjør sporten mulig i all sin prakt: Mesterhåndverkerne. Vi ønsker å gi dem det beste arbeidstøyet. Würth MODYF er merket for lidenskapelige håndverkere, mestere bak kulissene og fans", kommenterte Melanie Röger, administrerende direktør i Würth MODYF Gruppen. 

GIROD'ITALIA
Ride green

Krevende etapper venter på syklistene i Giro d'Italia 2021. Alle som arbeider i kulissene har hendene fulle for at arrangementet skal gå knirkefritt. Würth MODYF er offisiell leverandør av arbeidsklær for det verdenskjente arrangementet,  og har utstyrt bakkemannskapet med hensiktsmessig arbeidstøy. Sporty, dynamisk og miljøbevvist - Ride green var mottoet for 2021-utgaven av rittet. Og da var det ikke vanskelig å velge de perfekte arbeidsskoene: Eco Fresh som kombinerer stil og komfort bruk av resirkulerte materialer.

SPIELZÜGE AUF 100 YARDS

Uten Jan, Dennis og Thomas ville det hverken vært touchdown eller bane å spille på

Amerikansk fotball er et strategisk spill. Målet er å bryte gjennom motstanderens forsvar med smart, taktisk spill. For å lykkes, må alle detaljer være på plass. Og man må så klart spille på lag. Lagspillet er i gang allerede før kampstart, og Jan, Dennis og Thomas har mye å gjøre. Som vedlikeholdsteknikere, arrangementansvarlig og materialforvalter har de mye på tapet på kampdagen. 
"Teamwork er det viktigste nå" forklarer Thomas. "Jeg stoler full og helt på at kollegene minde gjør alt for at laget skal lykkes"

MASTEROUTFIT

KANTER PÅ 87 GRADER

Martin prepper topputøvernes snøbrett

Brettene klargjøres på verkstedet før utøverne kan ta sin plass i bakken. Martin prepper brettene perfekt til neste løp: Med endeløse prosedyrer og maksimal presisjon, tilpasser han strukturen og kantene på brettet til været og føret i bakken. Martin må også foreta justeringer for hver enkelt utøver. Snøbrettet spiller en stor rolle ift. hvor fort det går, og Martin vil helst se utøverne på toppen av podiet med brettet i hånda.

MASTEROUTFIT

 LISSEPASNINGER PÅ 28 MILLIMETER

Pascal er banearbeider og ihuga fotballfan

Gresset er selve grunnlaget for en fotballkamp. Enkelte fotballspillere kysser gresset før kampen - og noen tar også med seg en bit hjem som et trofé. Gresset er både bane og scene på en gang, og det er på matta magien finner sted. Her skrives det historie og helter blir skapt. "Som banearbeider er du en del av disse historiene", sier Pascal. For han er gresset hellig, og derfor gjør han sitt ytterste for at banen skal være perfekt. Klar for neste store opplevelse - det kan være seg en rå takling, en genial pasning eller et legendarisk mål. 

 

MASTEROUTFIT

BEGEISTERUNG FÜR DEINE100 PROZENT
Durch Höchstleistung profitieren.

Wir sind Fans, vielleicht auch bald von deinem Verein. Denn wir unterstützen dynamische und leidenschaftliche Vereine. Warum? – weil uns interessiert, wer im Hintergrund mitwirkt und damit dem Verein zum Erfolg verhilft. Wir wollen Energie und Höchstleistung sehen, denn das ist, was uns als Fans begeistert.

Nicht nur Support und Begeisterung sind euch sicher, sondern auch Unterstützung in verschiedenster Form. Durch unser Mastersponsoring erhält dein Verein bis zu 1.000 Euro Hilfe, um eure zukünftigen Vorhaben umzusetzen. Mit unseren Kommunikations-Skills schaffen wir verdiente Begeisterung für euren Verein und unsere Produkte unterstützen dich dabei.

Cetus

Der Fachmann für personalisierte Kran-Konstruktionen Peter benötigt für seine aktive Arbeit überaus strapazierfähige und höchst komfortable Arbeitskleidung. Dank der grandiosen Eigenschaften der Cetus Kollektion ist Peter nicht nur rundum geschützt und sieht professionell aus, sondern kann direkt nach der Arbeit seine verschmutzte Bundjacke und Arbeitshose bedenkenlos bei 60 Grad porentief reinigen. Ausgewählte Kollektionsteile der farbvielfältigen Cetus Kollektion sind den Bedürfnissen von Profi-Handwerkern angepasst und industriewäschetauglich hergestellt.

GIROD'ITALIA
Ride green

Ride green
Anspruchsvolle Etappen warten auf die Radsportler der Giro d'Italia 2021. Damit auch alles reibungslos ablaufen kann, haben alle Helfer und Helferinnen hinter den Kulissen alle Hände voll zu tun. Würth MODYF ist offizieller Workwear Ausstatter des weltweit bekannten Events und hat die Arbeitenden mit innovativer Arbeitskleidung ausgestattet. Sportlich, dynamisch & umweltbewusst - Ridegreen heißt die Devise des diesjährigen Radsportturniers. Dementsprechend fiel die Wahl der perfekten Arbeitsschuhe nicht schwer: Der Eco Fresh verbindet Style mit Komfort und das Obermaterial besteht aus 100% recyceltem Material.

 

 

PETER 

MASTERPIECE

GRACEK

Weitere Masterpiece Stories

Txetxu Alfarez

Die Piste wartet.

Fibla Fernando Lara

Dieser Spezialist überlässt nichts dem Zufall!