-20% PÅ SHORTS & PIRATBUKSER

Laster...

MAKER

RAYMOND FREDRIKSEN

Avdelingsleder, Dekkmann Gjermundsen Bilsenter AS

 

Raymond Fredriksen jobber som avdelingsleder på Dekkmann Gjermundsen Bilsenter i Sandefjord. I løpet av en arbeidsdag er han både ansiktet utad i butikken, men også på verkstedet og skifter dekk. Det krever at han har klær som fungerer til begge deler, og da er Nordic Line fra Würth MODYF et opp-lagt valg. Overdelene i serien inneholder resirkulerte
materialer, og det passer godt i en bedrift som er opptatt av sitt samfunnsansvar.

Vi er opptatt av nytt og bedre utstyr for å få effektivitet i hverdagen

Raymond Fredriksen

Raymond Fredriksen

Avdelingsleder

For Raymond er det beste med jobben å treffe kunder og å sørge for at de får den servicen og fagkunnskapen de trenger.
- Derfor må vi også se presentable ut når vi møter kundene, vi som er i butikken er jo ansiktet utad, så det er viktig å ha arbeidsklær som er ordentlige og fine i tillegg til å være praktiske. De må også ha våre farger og logo og det opplever jeg som veldig
enkelt å bestille hos Würth MODYF.

Tunge løft

På verkstedet har Raymond og Nicolay mange tunge løft av dekk og verktøy. Derfor er det viktig med komfortable og gode vernesko. I tillegg blir det mye bøying så det er avgjørende at buksene sitter godt, har stretch og ikke for mange lommer og annet som kommer i veien.


-Det er litt av grunnen til at vi velger Würth MODYF – buksene her er de beste jeg har funnet på markedet.

Dekkhotell

Det går på skinner

 - Vårt dekkhotell går på skinner hvor dekkreolene styres via en fjernkontroll slik at mekaniker kan åpne sin reol når hun eller han kjører inn på verkstedet”, forteller Raymond.
Også med tanke på klærne er det viktig å finne det beste utstyret. Fredriksen er selv med og skifter dekk når de har mye å gjøre. Han jobber sammen med «de andre gutta» og til tider er det svært hektiske dager, når alle skal skifte til eller fra vinterdekk til sommerdekk.

Nordic

Dekkmann Gjermundsen Bilsenter AS bruker Nordic-serien fra Würth MODYF.  En serie med rent, nordisk design som gir bevegelsesfrihet

Bærekraft

Bedriften Raymond jobber i er svært opptatt av å ta et samfunnsansvar, blant annet jobber de med bærekraft i bedriften.

- Det er viktig at vi er bevisste på riktig håndtering av dekk, felg, plastikk og diverse avfall.

I tillegg er mange av klærne Raymond og kollegaene har på seg laget i materialer med høyt innhold av resirkulerte råvarer.
Resirkulert polyester reduserer energibruk og C02-utslipp og gjør at plast som ellers ville havnet på dynga blir gjenbrukt og får nytt liv som klær.
Bedriften er også opptatt av lokalmiljøet.

- Blant annet sponser vi guttelaget på Sandar IL fotball. Vi er fans av breddeidretten og spesielt barneidrett og samhold i byen vår.


Kjøp antrekket til Raymond 

Flere Master-historier

Julia Schäfer

Julia er som regel det eneste kvinnelige innslaget på byggeplassen, en situsjon hun gjerne vil endre. 

Fernando Lara

Fernando følger Iberias kontrolliste og sjekker fly for skader, kontaminering og unormalitet