-20% PÅ ALLE VARER T.O.M 28.JULI

Laster...

Maker

Björn Orth

Serviceteknikker

Høyt oppe, i over 100 meters høyde og i vindens øye - det er her vår mester Björn Orth jobber sammen med teamet sitt. Over ham mektige rotorblad som strekker seg opp til himmelen, under ham er en verden som ser så liten ut som et miniatyrlandskap. Björn er servicetekniker i ABO Wind og er ansvarlig for vedlikehold, inspeksjon og reparasjon av mesterverket hans, vindturbinen. 

Å stå opp tidlig er verdt det for de som sikter høyt

Björn Orth

Björn Orth

Mester i ekstremer

Hverdagsarbeidet begynner ofte før soloppgang. Uansett om det er i varmen eller i regnet. Teknikerne må reagere fleksibelt på alle forhold og prestere på sitt beste i all slags vær. Men det er nettopp derfor Björn elsker arbeidet sitt. Elementene er det som gjør jobben til de den er - ekstrem. Ekstremt spennende, ekstremt ekstraordinært, men også ekstremt farlig. 

Til tross for ekstremene

Hver bevegelse må være i en utrolig høyde. I tillegg til stor presisjon og konsentrasjon, er fleksibiliteten til mestern og klærne hans spesielt viktig. Hver dag har mestrene overraskelser i vente og teknikerne står overfor nye utfordringer. Det blir aldri kjedelig fordi systemet er fullt av komplisert kontrollteknologi. Mestren identifiserer problemene som forhindrer at mestreverket hans fungerer som det skal og bruker alle sine ferdigheter og kunnskaper for å finne løsningen. 

Jobber i ekstreme høyder

Sikt høyt

Når det gjelder vedlikehold og reparasjon av vindturbinen, trenger Björn mer enn bare vind og høyde egnethet. I tillegg til elektronisk maskinteknikkm, maskinteknikk og hydraulisk kunnskap, er det nødvendig med klatrekunnskap og fysisk form. For uten en sporty start kan den bratte trappen som stiger opp i gondolen, maskinrommet til vindturbinen ikke nås i det hele tatt. 

Stretch X

Arbeiderne ved ABO Wind har på seg Stretch X. Serien med elastisk stretchmateriale for optimal bevegelsesfrihet. 

Med absolutt sikkerhet
Trygt arbeid, under ugunstige forhold - i enorme høyder og noen ganger i stormvind - er bare mulig for en vindturbintekniker hvis han kan stole på sine egne ferdigheter, kvalifiserte kolleger og det beste utstyret. Arbeiderne på ABO Windd bruker derfor Stretch X-serien med elastisk stretchmateriale for optimal bevegelsesfriheten. I en fantastisk høyde utfyller den perfekt egenskapene til verneskoene i denne kolleksjonen

Kjøp antrekket til Björn

Flere mesterverk-historier

Raymond Fredriksen

Som avdelingsleder på Dekkmann Gjermunden Bilsenter AS har Raymond en hektisk arbeidshverdag med flere roller. 

Julia Schäfer

Som byggmester i familiebedriften Martin Schäfer Baus har Julia en aktiv hverdag.