Fri frakt på ordre over 1.699,-

Laster...

EN 20345 S2

Med mer beskyttelse enn en S1- eller S1P-sko, og litt mindre enn en S3-vernesko, følger S2-skoen deg på byggeplassen din i våte omgivelser. Vær forsiktig med at disse skoene ikke beskytter mot risikoen for antiperforering av foten - om dette er nødvendig velg S3-sko

S2 vernesko beskytter mot risikoen for å klemme foten din. De passer for alle som jobber i et miljø med høy luftfuktighet takket være deres vannavstøtende overdel som holder føttene tørre i opptil en times eksponering for regn. S2 vernesko har også motstand mot oljer og hydrokarboner. Akkurat som standard S3-sko har S2-sko støtdempere i hælene, samt antistatisk kapasitet. I motsetning til S3-standarden har de imidlertid ikke antiperforeringssåle. Sko med denne normen passer for transportører, malere, landskapsarkitekter og alle håndverkere som jobber utendørs. 

EN ISO 20345

S2 arbeidssko oppfyller den europeiske standarden (CE) EN ISO 20345 som definerer de generelle kravene når det gjelder design, ytelse og testmetoder for vernefottøy generelt. Alle vernesko må være i samsvar med spesifikasjonen i EN ISO 20345-standarden. Würth MODYF har svært få modeller av S2 vernesko, men flere modeller av S3 vernesko. Grunnen til dette er at S3 vernesko har samme beskyttelsesområde som S2 sko, bortsett fra antipersforeringssålen. Dette utgjør ingen stor forskjell i pris, men et høyere beskyttelsenivå.